HTML

Youngtimerek, avagy klasszikussá váló autóink

A blog azokkal a már nem annyira fiatal, de nem is annyira idős, viszont jó eséllyel növekvő értékű autókkal foglalkozik, amelyeket angolul - és németül, és magyarul is - youngtimernek hívunk. A youngtimereket meg kell őrizni az utókor embereinek, akár azért, hogy vágyjanak rá, akár azért, hogy elriasszuk őket tőlük. A lényeg, hogy nyomot mindenképpen hagyjanak maguk után - ez a blog ezt segíti elő.

Friss topikok

Linkblog

2009.10.20. 00:42 Santino007

Csillag születik

Evés közben jön meg az étvágy, írás közben jön meg az ihlet. Néhány órája fejeztem be a Citroen DS bemutatását, és a záró gondolatokban mindenféle kék-fehér propellereket meg háromágú csillagokat emlegettem. Egyúttal bele is gondoltam, hogy mostmár nem lehet tovább halogatni: 

a következő cikkben csillag születik - az írás témája egy Mercedes-Benz lesz. A konkrét típussal szemben egyes kommentelők minden bizonnyal dühödt érveket sorolnának fel, ha volnának egyáltalán kommentelők, hiszen a blog történetében elsőként bemutatott Mercedes nem egy Pagoda, nem is fecskefarkú, de még csak nem is állólámpás lesz - hanem egy 14 évvel ezelőtt még a gyártósorokon lévő, és az őshazában a mai napig sokszor a taxisok fáradtsárgájában viszontlátott W124.

Hogy mikor? Isten tudja. Majd igyekszem.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://youngtimer.blog.hu/api/trackback/id/tr901462217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása