HTML

Youngtimerek, avagy klasszikussá váló autóink

A blog azokkal a már nem annyira fiatal, de nem is annyira idős, viszont jó eséllyel növekvő értékű autókkal foglalkozik, amelyeket angolul - és németül, és magyarul is - youngtimernek hívunk. A youngtimereket meg kell őrizni az utókor embereinek, akár azért, hogy vágyjanak rá, akár azért, hogy elriasszuk őket tőlük. A lényeg, hogy nyomot mindenképpen hagyjanak maguk után - ez a blog ezt segíti elő.

Friss topikok

Linkblog

2009.12.18. 23:01 Santino007

Karácsony

Éhes disznó makkal, időhiányos blogger pedig megírandó posztokkal álmodik. A jelen állás szerint januárnál előbb nem lesz W124-es poszt, ezért úgy csinálok, mintha a kedélyek csigázása céljából kerestem volna egy ideillő képet, és nem azért, hogy ezzel is húzzam az időt. 

 Áldott Karácsonyt kívánok minden Olvasónak!

4 komment

Címkék: mercedes hellókarácsony mercedes benz youngtimer


A bejegyzés trackback címe:

https://youngtimer.blog.hu/api/trackback/id/tr261608013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

29 Palms 2010.10.19. 16:55:31

Jó, de végülis nem mondta hogy melyik év januárjáról van szó. :)

Santino007 · http://youngtimer.blog.hu 2010.10.19. 20:31:19

@29 Palms: igaz, igaz, nagyon igaz, és köszönöm mindenkinek a türelmet - akinek van -, a késés vállalhatatlan mértékű, sajnos sok más feladat van most.
Igyekszem, ám lehet, hogy nem is W124-es lesz. Az baj lenne?
süti beállítások módosítása